Over ons

Over ons

Welkom op de site van de Gevelbrigade! Wij zijn Peter de Boevé en Jimmy van der Zee, twee ervaren experts in de geveltechniek en al sinds onze jeugd bevriend. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de aluminiumbouw, hebben wij in 2013 de stap gezet om voor onszelf te beginnen. Doordat wij al zo lang vertrouwd zijn met elkaar, zijn we volledig op elkaar ingespeeld en vullen we elkaars kwaliteiten naadloos aan.

Wij hebben allebei een volledig V.C.A, en hebben beiden onze ervaring aangevuld met relevante cursussen op het gebied van geveltechniek. Zo blijft onze kennis up-to-date, en kunnen wij u nu én in de toekomst de beste service garanderen. Ook hebben wij veel relaties in de wereld van de gevelbouw. Bent u nog op zoek naar een bedrijf dat u het perfecte gevelelement, raamkozijn of deur kan leveren? Wij brengen u dan graag in contact met de juiste persoon.

0 +

Jaar ervaring

Waar wij voor staan

Omdat wij vele jaren aan ervaring hebben, weten we precies wat een klant van ons verwacht. Die ervaring hebben wij omgezet naar een bedrijfsvoering die De Gevelbrigade uniek maakt. Samen zorgen wij voor uitstekende projectbegeleiding, waarbij een persoonlijke benadering en flexibiliteit centraal staan. Wij vinden nauw contact tussen klant en aannemer van groot belang, en ook de nazorg van een project wordt bij ons niet vergeten. Bij ons geniet u daarom van begin tot eind van persoonlijke aandacht en vakmanschap.

De beste geveltechniek

Wij zijn bekend met de kneepjes van het vak en onderscheiden ons door zelf onze monteurs te delegeren. Met plezier in ons werk, een flexibel team en een duidelijke visie, bieden wij de beste geveltechniek in Noord-Holland!